Onze Diensten

Onze werkplaats is uitgerust om zowel alle mechanische, als elektronische herstellingen uit te voeren. Wij zijn in staat diagnose te doen van alle merken met specialisatie in Mercedes-Benz en MAN.

Alle herstellingen
Keuring & Remmentest

Voor de jaarlijkse keuring van uw bedrijfsvoertuig kan u bij ons terecht. Voor de keuring kunnen wij een korte inspectie doen van alle aandachtspunten incl. test op de remmenbank.

Versnellingsbakken

Herstellen versnellingsbakken ZF, MAN, MERCEDES, VOLVO-I SHIFT. Steeds verschillende types ruilversnellingsbakken op voorraad.

Onderhoud

Onderhoud van Bus, Truck, Vrachtwagen, Bestelwagen, Trailer,…

Eveneens is het mogelijk om uw vloot door ons te laten beheren, zodat wij tijdig de door de constructeur voorgeschreven periodieke onderhoudsbeurten kunnen uitvoeren.

Tachoijking

TTSGENK is een erkende specialist inzake tachograafijking en controle van snelheidsbegrenzers. Het beschikt hiervoor over de allerlaatste meetapparatuur en rollentestbank.

Autotransporters
Autotransporters

Officieel servicepunt voor autotransporters van Kässbohrer. Reeds jaren specialist in het onderhoud en reparatie van Kässbohrer autotransporters.

Officieel servicepunt voor autotransporters van Kässbohrer. Reeds jaren specialist in het onderhoud en reparatie van Kässbohrer autotransporters.

Motoren

Herstellen motoren MAN en Mercedes

Aircoservice

Controle op lekkage in uw airco of het periodiek bijvullen ervan.

Trailerservice

Ook voor al uw trailerherstellingen of onderhoud kan u bij ons terecht! Wij beschikken over een eigen trekker zodoende kunnen wij op uw verzoek uw trailer aanbieden op de keuring. Afhalen en terugbrengen van trailer na onderhoud of herstelling is mogelijk. Diagnose remsysteem WABCO, KNORR, HALDEX.

© 2019 TTSGENK bvba - adres: Troisdorflaan 3 - 3600 Genk - Poort Genk - email: info@ttsgenk.be - tel: +32(0)89/239.416 - btw: BE 0883.299.420

thumbnail_SAVE_20190607_095831